FAQ

Här har vi samlat svaren på de vanligaste frågorna om Grundskoletidningen. Hittar du inte svar på det du undrar över? Kontakta oss så hjälper vi dig. Du hittar kontaktuppgifter här.
 

Hur får jag tillgång till tidningen digitalt?
Om din skola har en prenumeration på Grundskoletidningen klickar du på Logga in i menyn högst upp. Välj sedan Jag vill registrera en ny användare. Fyll i ditt mobilnummer eller e-post och verifiera med den engångskod du får. Din e-post blir ditt användarnamn. Ange prenumerationsnummer och postnummer som du hittar på baksidan av din senaste tidning (från nr 2 2017) och skapa ett lösenord. Nu har du tillgång till Grundskoletidningen digitalt. Nästa gång loggar du in med ditt användarnamn och ditt lösenord.

Jag kan inte mitt prenumerationsnummer. Vad ska jag göra då?
Ditt prenumerationsnummer står tryckt på baksidan av din tidning, på tidningsnummer från nr 2 2017 och framåt. Om du inte har någon tidning i närheten är du välkommen att kontakta kundservice: 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se.

Kan flera personer på vår skola logga in på webbtidningen?
För varje prenumeration på Grundskoletidningen ingår en digital prenumeration. Det går att vara inloggad på tre enheter samtidigt så att du kan läsa på såväl dator som telefon och platta. Vill ni ha fler inloggningar kan ni köpa till prenumerationer. Kontakta kundservice så hjälper de till: 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se.

När jag försöker registrera en digital prenumeration så står det att skolan redan har registrerat en prenumeration. Varför står det så?
Det beror på att någon annan i din skola redan har registrerat en digital prenumeration. Det går bra att köpa till ytterligare digitala prenumerationer om ni vill vara flera som kan logga in på webbtidningen. Vår kundservice hjälper dig gärna: 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se.

Jag vill enbart ha en digital prenumeration och inte få papperstidningen. Hur ska jag göra?
Kontakta kundservice så hjälper de dig att ändra din prenumeration eller lägga upp en digital prenumeration: 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se.

Vissa artiklar i webbtidningen är låsta. Varför det?
Det beror troligen på att du enbart har en prenumeration på Grundskoletidningen, och inte på systertidningen Pedagogisk snabbguide som kommer ut samtidigt. Du har tillgång till samma innehåll på nätet som på papper. Vill du utöka din prenumeration med Pedagogisk snabbguide, kontakta kundservice: 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se.

Jag har inte fått min tidning. Vad ska jag göra?
Kontakta kundservice på 08-462 26 70 / grundskoletidningen@gothiakompetens.se så hjälper de dig.

Jag vill ha några artiklar ur ett gammalt nummer av Grundskoletidningen. Hur ska jag göra?
Logga in här på webben så har du tillgång till arkivet som sträcker sig till nr 1 2016. Vill du ha äldre artiklar än kan du kontakta chefredaktören för tidningen. Kontaktuppgifter finns under fliken kontakt.

Får man sprida artiklar ur Grundskoletidningen i arbetslaget?
Nej, Grundskoletidningen skyddas av upphovsrättslagen, du får därför inte sprida artiklar utan tillstånd. Kontakta redaktionen om du vill söka tillstånd för att sprida artiklar.

Vi vill gärna vara med i tidningen och berätta om vår verksamhet. Går det?
Läsare är alltid varmt välkomna med förslag och idéer kring innehållet i tidningen. Kontakta chefredaktören eller redaktören och berätta om ert arbete, kontaktuppgifter hittar du här.

Vill du läsa mer? Bli prenumerant!

Du får 6 nr av Grundskoletidningen och Pedagogisk Snabbguide för 1099 kr exkl. moms.

Så här kan du läsa vidare
Börja prenumerera så får du tillgång till alla fördjupande och inspirerande artiklar i Grundskoletidningen och Pedagogisk snabbguide..
Kompetensutveckling när den är som bäst.

Bli prenumerant